Personal training (trainen onder begeleiding)

Als lid van Medische Fitness Meerssen krijgt u altijd de mogelijkheid om geholpen te worden door uw eigen Fitnesscoach. Deze helpt u bij het bereiken van uw doelstelling(en). U gaat aan de hand van een goede begeleiding leren hoe u uw doelstellingen kunt bereiken en behouden op een veilige en effectieve manier.

Wat is Personal training

Personal Training (PT) gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende uw hele training alle aandacht voor u en uw doelstellingen. Het is een 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze Personal Trainers een training op maat maakt, de hele training bij u blijft, u motiveert en u daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal Training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het uw bestaande training naar een hoger plan tillen!

U kunt kiezen uit de onderstaande pakketten. De tarieven vindt u in de tabel links op deze pagina.


Personal Training in het Brons, Zilver, Goud en Platina lidmaatschap inbegrepen. De pakketten zijn verschillend in de intensiteit c.q. tijdsduur wat u wenst in persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om begeleidingstijd los bij u abonnement te kopen. Deze extra persoonlijke begeleiding kost, uitsluitend na overleg op afspraak, € 35,- per halfuur of € 65,- per uur. Een PT-traject wordt altijd tijdens een persoonlijke afspraak op maat voor u samengesteld

Waarom Personal Training voor u van belang is:

  • U leert de correcte lichaamshoudingen van een oefening aan. Een foutieve houding kan blessures verergeren of veroorzaken. Voor beginnende krachtsporters is dit dus van groot belang.
  • Zorg voor optimale resultaten van uw doelstelling d.m.v. steeds up-to-date bewegingsplannen.
  • Meten is weten. Krijg geregeld een test aangepast op uw doelstelling om te zien of u uw doelen daadwerkelijk bereikt.
  • Heeft u geen motivatie om alleen te komen trainen? Eline is uw stok achter de deur om te blijven en uw fysiek en mentaal te verbeteren.

Over onze trainers

Met een aanvullend personal training pakket wordt u begeleid door een van onze therapeuten of onze personal trainer Eline Maassen. U gaat aan de hand van een goede begeleiding leren hoe u uw doelstellingen kunt bereiken en behouden, op een veilige en effectieve manier.

Onze therapeuten of personal trainer zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over onze abonnementen, Personal Training of een proefles volgen? Vult u dan geheel vrijblijvend het contactformulier in (klik hier), dan nemen wij contact met u op! Ook voor andere vragen kunt u reageren via het contactformulier.

 

Klik hier voor het Reglement Medische Fitness