Loop mee met Han Hameleers en steun de DonorRun

Mijn naam is Han Hameleers (56 jaar) woonachtig in Rothem-Meerssen, en tot eind 2012 een regelmatige hardloper. Na het oplopen van een legionella bacterie, heb ik een dubbele longtransplantatie moeten ondergaan in Groningen.
Tijdens een 6 maanden lange ziekenhuisperiode heb ik mij gerealiseerd hoe belangrijk het geweest is dat er nét op tijd een juiste donor beschikbaar was. Tijdens mijn revalidatieperiode (o.a. bij Centrum voor Fysiotherapie & Medische Fitness Meerssen) heb ik mij dan ook voorgenomen om uit dankbaarheid voor de goede afloop, het belang van orgaandonatie breed onder de aandacht te brengen.
Daarom heb ik weer het initiatief genomen om een 5 km DonorRun te organiseren. Ik ben ontzettend blij dat het bestuur van de Marathon Meerssen haar medewerking verleent om deze DonorRun samen te organiseren. De Nederlandse Transplantatie Stichting heeft ook haar goedkeuring aan dit initiatief gegeven.

Loop daarom met mij de 5 KM DonorRun mee op 11 september a.s. om 15.17 uur, tijdens Marathon Meerssen! Natuurlijk heb ik mij zelf ook ten doel gesteld om deze DonorRun uit te gaan lopen.

Zin om mee te doen?

Kies uit 5 km of 10 km, start om 11.15 uur.
Inschrijving via: Centrum voor Fysiotherapie & Medische Fitness
Past N. Creftenstraat 4 A, 6231 HH Meerssen
Email: info@medischefitness.nl

Voor onze Facebook pagina klik hier.

Voor de speciale DonorRun 5 km inschrijving: start 15.17 uur
inclusief gratis hardloop shirt*, kijk op:

www.marathonmeerssen.nl/donorrun
zie www.facebook.com/DonorRunMeerssen/

* Zolang de sponsorvoorraad strekt.